Nurettin-Gülten Kutlucan İlkokulu

Vizyon: “Öğrenmeyi” öğrenmeye çalışan, kendine güvenen ve kendini ifade edebilen, çağın gerektirdiği bilgiye ulaşabilen, bilgi ve teknolojiyi, kendini ve toplumu geliştirmek için kullanabilen, araştırmacı, katılımcı, etkin, üretken bireyler yetiştirerek, kaliteli ve seçkin bir okul olmaktır.”

Misyon: Milli Eğitimin genel amaç ve temel ilkeleri doğrultusunda, Atatürk İlke ve İnkılâplarını benimseyen, öğrencilerin, velilerin ve toplumun beklentilerini karşılayacak, Eğitim anlayışı yüksek, araştırmacı, kendini ifade edebilen, yeniliklere açık, katılımcı, çağın ihtiyaçlarına cevap verebilecek beceriler kazandıran, güzel davranışlar sergileyen, Türkçeyi güzel konuşan ve yazan fertler yetiştirmektir

Başarılar: Okulumuz Avrupa Okul Ağı STEM okul etiket projesi kapsamında STEM okul etiketi almaya hak kazanmıştır.

Saatler: Sabah:08.00-12.50 Öğle:13.00-17.50
Sportif Etkinlikler:
Bilimsel Etkinlikler:
Proje Çalışmaları: TARİH YAZAN ÇOCUKLAR PROJESİ

WEB - https://ngki.meb.k12.tr

Adres - Mevlana Mahallesi Yaver Sokak No21 YILDIRIM/BURSA

Yerleşim Yeri - .

Adres - Mevlana Mahallesi Yaver Sokak No21 YILDIRIM/BURSA

Ulaşım KENT MEYDANI VE ANKARA YOLUNDAN YAVUZSELİM MİNİBÜSLERİ İLE, ŞEVKET YILMAZ HASTANESİNDEN D2-A İLE ULAŞIM SAĞLANABİLİR. AYRICA OKULUMUZ YÜKSEK İHTİSAS METRO DURAĞINA 1,5 KM, ÇEVRE YOLU YILDIRIM ÇIKIŞINA 1 KM UZAKLIKTADIR.

İl/İlçe Merkezine Uzaklık İL MERKEZİNE 6 KM. İLÇE MERKEZİNE 3 KM. MESAFEDEDİR.